COMMANDO 25

Slika COMMANDO 25
Demkina dva nova mulinela imena Commando 30 i 55 horizontalno su postavljeni u odnosu na pušku, različitog kapaciteta 30 ili 50 metara špage od 1,5mm. Novi sistem kočnice omogućuje jako precizno određivanje željene sile vrlo jednostavnim i funkcionalnim pomakom rotora kočnice.

US$54.55

Proizvođačeva šifra proizvoda: 900-04-00011

Proizvođač: Demka
Demkina dva nova mulinela imena Commando 30 i 55 horizontalno su postavljeni u odnosu na pušku, različitog kapaciteta 30 ili 50 metara špage od 1,5mm. Novi sistem kočnice omogućuje jako precizno određivanje željene sile vrlo jednostavnim i funkcionalnim pomakom rotora kočnice. Smješten je horizontalno na vrhu tijela mulinela i ima dvije capice za rotiranje u jednu stranu za jaču silu kočnice ili pak na drugu stranu za otpuštanje sile kočnice. Tvrdoća kočnice mulinela može se regulirati prema vlastitoj želji. Drugi mehanizam kao dodatna kočnica postavljen je sa zadnje strane mulinela, a ujedno služi i za čvrsto i uredno namatanje špage. Čvrsto namotana špaga sprečava blokadu mulinela prilikom istezanja špage od veće pogođene ribe. Zbog ovog originalnog rješenja nije moguće da se prilikom brzog odmotavanja mulinela špaga zamrsi ili da uđe u osovinu mulinela te ga tako blokira. Ugrađena vodilica koja šeta po nosaču s prednje strane mulinela diktira pravilno i vođeno namotavanje ili odmotavanje špage u odnosu na visinu kotura mulinela. Praktična ručka za namatanje inkorporirana je u mulinelo s donje strane tako da ne smeta pri lovu. Dimenzionirana je tako da ima veliki moment kojim se špaga lako namotava na mulinelo. 
Mulinelo je u kompletu s obujmicom 28 ili 30 mm i s dva vijka kako bi se mogao dotegnuti na tijelo puške.Lako se montira i na drvene puške dok će drugi tipizirani nosači za druge proizvođače pušaka doći vrlo uskoro na tržište. 

Demka proizvodi dolaze na tržište tek po završetku zahtjevnih istraživanja u Demka laboratoriju. Pored toga, svi proizvodi imaju visoku razinu kvalitete sukladno standardu EN ISO 9001:2000 certificirano TUV Austrija. 
Svaki Demka proizvod ima deklaraciju o kvaliteti na kojoj se nalaze sve tehničke i uporabne karakteristike kako bi potencijalni kupac imao detaljne informacije o proizvodu koji kupuje.