X-VU LiquidSkin SF

Slika X-VU  LiquidSkin SF
X-VU maska napravljena je od LiquidSkin silikona što je 45% mekše i 270% elastičnije od normalnog silikona, u kombinaciji s Tri-Comfort tehnologijom! Za veliki vidokrug i neusporedivu udobnost izazov je isprobati X-VU LiquidSkin masku! Maske za podvodni ribolov

US$67.07
Proizvođač: Mares

X-VU LIQUIDSKIN Nova maska s odvojenim staklima i LiquidSkin obrazinom. LiquidSkin tehnologija omogućuje veću udobnost i otpornost a maska je lakša u odnosu na druge modele. Inovativan sistem – Maresov ekskluzivan i zaštićen patent – nalazi se između stakla i obrazine te smanjuje pritisak na lice prilikom kompenzacije kod ronjenja. Smanjen razmak između stakla omogućuje veće vidno područje uz manji unutrašnji volumen. Na obrazini X-VU LiquidSkin maske nalazi se nova kopča za remen koja je dizajnirana za maksimalnu ergonomičnost uz minimalno opterećenje. Megućnost obostranog reguliranja remena za brzo i precizno namještanje maske.

Težina 173g
Temperirano staklo Da
Podešavanje remena Uobičajeno
Volumen Srednji
Dioptrijska stakla Da
Tehnologije
  • LiquidSkin
    Patentirana tehnologija. Ekskluzivna Bi-silikonska tehnologija koristi dvije različite vrste silikona: čvršća dio za potpornu strukturu i mekši dio za kontakt s vašim licem. To je 45% mekši i 270% elastičniji silikon. Omogućuje maksimalnu udobnost i savršeno prijanjanje.

  • Dioptrijska stakla
    Mares nudi dioptrijska stakla za pojedine modela. Osim negativnih dioptrija (od -1 do -7), dostupne su i pozitivne (od +1.5 do +3). Maresov dizajn omogućuje brzu i jednostavnu zamjenu dioptrijskog stakla, koju će za Vas odraditi stručna osoba na našem prodajnom mjestu.

  • Tri-Comfort
    Mala horizontalna rebra između okvira i obrazine nalaze se sa vanjske strane obrazine, u području oko nosa. Ova rebra apsorbiraju i redistribuiraju pritisak okvira na obrazinu, što omogućje veću udobnost.